Verenigingen van Eigenaren

Op hoeveel plaatsen in uw gebouw hangt verlichting? Hoeveel van die lampen branden 24 uur per dag? Kijk eens rond en schrik niet. Het zijn er meestal meer dan in eerste instantie gedacht. Dit betekent dat er op veel plaatsen tot meer dan 70% energie bespaard kan worden. Wacht niet langer en kies voor de opmaat oplossing van Lightly. Aanpassing van het bestaande armatuur staat bij ons bovenaan. Want wat nog goed is, hoeft natuurlijk niet vervangen te worden.

Galerijverlichting

De galerij is vaak voorzien van verlichting met spaarlampen in de vorm van PL verlichting. Deze gebruiken al gauw meer dan 30 Watt per lamp. Met onze energiezuinige LED PL of ronde LED Modules is een besparing van ruim 70% snel gerealiseerd.

Garage of kelder

Garages, de kelder en de gangen in en rondom de berging zijn ruimtes die niet de hele dag gebruikt worden. Toch worden deze plekken vaak de hele dag verlicht. Het is niet nodig om deze armaturen allemaal te vervangen. Lightly vervangt bij TL verlichting de buizen door een LED variant met een speciale sensor, die ervoor zorgt dat er alleen licht brandt wanneer dit nodig is. Op andere momenten gaat de LED TL buis in de spaarstand. Resultaat? Een besparing die kan oplopen tot 90%.

Portiekarmaturen

Portiekarmaturen zijn vaak voorzien van 8 Watt TL verlichting. Puur met het vervangen van de kleine TL buis door een LED Tube van 4 Watt bespaart u ruim 60%. Lightly heeft ook een eigen lijn van portiekarmaturen. De Lightly Lux armatuur. Geschikt voor iedere situatie.

Contact

Weten waar en hoe u kunt besparen?

Pak vandaag nog de telefoon en bel 055-3014512 voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met u te bespreken.

Liever op een later moment contact?

Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. Hier vindt u ook ons e-mailadres.