Parkeergarages

Met de Sensor LED Tube verlichting creëert u een veilig gevoel in iedere parkeergarage. De LED Tube met sensor werkt op beweging. Wanneer er beweging door een persoon of voertuig wordt geconstateerd, brandt het licht op 100% en is de ruimte fel verlicht. In ruststand brandt hij op 30% van het lichtvermogen. Er is dus altijd licht in de parkeergarage en u loopt/rijdt nooit meer in een donkere ruimte. Dat geeft een veilig gevoel. Nadat de laatste beweging is geconstateerd door de sensor, gaat hij na ongeveer 2 minuten terug in de ruststand van 30%. De LED Tube met sensor is leverbaar in twee versies. Een met een sensor met een 100-30% werking en een met een sensor die de lamp uit laat gaan in de rusttand (100-0%).

Verschil in energiekosten

Met de sensor LED Tube realiseert u een besparing van zo’n 90%. Een traditionele TL buis van 58 Watt kost jaarlijks € 145 euro aan energie bij 24 uur gebruik. Met de sensor LED Tube brengt u de energiekosten terug naar ongeveer € 11,50.

Contact

Weten waar en hoe u kunt besparen?

Pak vandaag nog de telefoon en bel 055-3014512 voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met u te bespreken.

Liever op een later moment contact?

Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. Hier vindt u ook ons e-mailadres.