Kantoren

Wil u meer dan 70% besparen op uw kantoorverlichting en tegelijkertijd een prettiger werkomgeving creëren? Dan is het tijd eens te kijken naar de huidige verlichting in uw kantoor. In veel kantoren wordt gewerkt met TL lampen in systeemplafonds. Met ledverlichting realiseert u eenvoudig een spectaculaire besparing. En het is nog duurzaam ook. Bovendien creëert u een frissere en prettiger werkomgeving.

De 330° LED Tube

Speciaal voor bestaande situaties is een LED Tube ontwikkeld die een spreiding heeft van 330°. Deze TL kan in bestaande armaturen geplaatst worden die voorzien zijn van een reflector. Dit betekent dat de bestaande armatuur in de meeste gevallen niet vervangen hoeft te worden. Dat scheelt veel geld. Door het vervangen van een oude TL buis van 36 Watt met onze NANO TL met 330° van 16 Watt bespaart u meer dan 65%.

LED Panel

De Led panel is de vervanger voor de vierkante inlegarmaturen met 4 TL buizen van 18 Watt. Door het unieke formaat kunnen ze eenvoudig verwisseld worden voor het huidige armatuur. Gewoon plug and play. De spreiding van het licht is veel meer en u bespaart op het energieverbruik ruim 60%.

Contact

Weten waar en hoe u kunt besparen?

Pak vandaag nog de telefoon en bel 055-3014512 voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met u te bespreken.

Liever op een later moment contact?

Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. Hier vindt u ook ons e-mailadres.