Installatiebedrijven

Lightly verzorgt ook de distributie van zijn innovatieve LED producten aan installateurs en installatiebedrijven. Met name in de vervangingsmarkt van conventionele lichtbronnen naar LED spelen installateurs een grote rol.

De producten van Lightly bieden u als installateur de mogelijkheid uw kennis op het gebied van ledverlichting en energiebesparing te vergroten. Het brede assortiment van Lightly maakt energiebesparing mogelijk in vrijwel iedere markt. Vragen van klanten? In bijna alle gevallen heeft Lightly dé oplossing voor bestaande situaties.

Nieuw is het installeren van een combilamp speciaal voor routemarkeringsarmaturen, maar ook voor noodarmaturen. Het is de iets dikkere uitvoering (T6) van de zogenaamde 6 en 8 Watt TL in een LED uitvoering met een accu. Deze past precies op de plaats van de huidige TL. Voordeel is dat je geen separate accu meer nodig hebt. Geen vervanging meer van batterijen en slechts eens per vijf jaar de lamp verwisselen. Hij is in twee uitvoeringen beschikbaar. Eén die continu brandt en één die alleen maar brandt bij stroomuitval. En dat gedurende 90 minuten.

Grijp uw kans!

Is uw interesse gewekt? Pak gelijk de telefoon en bel 055-3014512 of neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.