agrarische sector

Schuren, stallen en opslagruimtes worden vaak verlicht met traditionele TL buizen. Omdat deze lampen vele uren branden valt hier heel wat te besparen. En dat geldt ook voor andere plekken in uw bedrijf.

Van traditioneel TL naar LED TL : bespaar meer dan 70%

Door een simpele aanpassing in het armatuur en plaatsing van een LED TL buis met hoge lumen opbrengst wordt het energieverbruik enorm teruggebracht. De besparing is niet alleen op het energieverbruik. In de meeste gevallen heeft u geen nieuwe armaturen nodig. Dat bespaart ook.

Stootvaste en spatwaterdichte armaturen

Een oplossing nodig voor ruimtes waar de verlichting bescherming nodig heeft? Lightly is ook leverancier van IP 65 spatwaterdichte armaturen speciaal voor de T8 LE D Tubes. Voorzien van RVS sluitclips en RVS bevestigingsbeugels. Deze armaturen kunnen tegen een stootje. Leverbaar in alle maten.

Floodlight

Heeft u grote schijnwerpers op uw erf met een halogeenlamp? De Floodlight is de vervanger. Hij is ontwikkeld voor het egaal belichten van grote delen. Een 50 Watt LE D Floodlight vervangt met gemak een 500 Watt halogeenlamp. Hij is waterdicht. De Floodlight is ook aan te sluiten op een bewegingsmelder of schemerschakelaar.

Contact

Weten waar en hoe u kunt besparen?

Pak vandaag nog de telefoon en bel 055-3014512 voor een gratis advies of vraag een gratis verlichtingsscan aan. Wij komen, geheel vrijblijvend, graag bij u langs om de besparingsmogelijkheden met u te bespreken.

Liever op een later moment contact?

Klik dan hier om naar de contactpagina te gaan. Hier vindt u ook ons e-mailadres.