Regelmatig krijgen wij vragen over de gevolgen van het coronavirus voor Lightly. Gaat de montage of levering door? Kan ik gewoon producten blijven bestellen? Kan de analyse van de gezamenlijke verlichting plaatsvinden? Wij kunnen ons uw vragen goed voorstellen. Vanzelfsprekend staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en mogelijke zorgen weg te nemen.

Bestellingen en leveringen

Heeft u producten nodig? Dan kunt u telefonisch of via email contact met ons opnemen. Wij noteren uw bestelling en zullen deze met de bekende zorg afhandelen.
Het kan voorkomen dat de levering iets langer duurt dan u van ons gewend bent. De productie van onze artikelen komt weer mondjesmaat op gang, maar het kan voorkomen dat uw product (nog) even niet op voorraad ligt. Wij zijn dagelijks druk bezig om de voorraad op het oude peil te krijgen, maar zijn afhankelijk van de huidige situatie, waardoor we af en toe om iets meer geduld moeten vragen. We hopen hierbij op uw begrip.

Afspraken

Alle gemaakte afspraken gaan vooralsnog gewoon door. Ook plannen wij nieuwe afspraken in. Vanzelfsprekend neme we daarbij alle richtlijnen van het RIVM en de overheid zorgvuldig in acht en verwachten wij dit ook andersom. Wij schudden dus geen handen en houden afstand.
Vindt u het vanwege het coronavirus momenteel onverantwoord een gemaakte afspraak door te laten gaan, dan hebben wij daar alle begrip voor. Neemt u in dat geval a.u.b. tijdig contact met ons op.

Montage

Op dit moment voert Lightly geen montages uit waarbij de kans aanwezig is dat de afstand van 1,5 meter met bewoners niet gewaarborgd kan worden. U kunt daarbij denken aan gangen, trapgangen en ruimten die zo klein zijn, dat de afstand van 1,5 meter niet gehanteerd kan worden. Montages in bijvoorbeeld garages en berging gangen, waar weinig mensen aanwezig zijn en waar je vlot een grotere ruimte op kunt zoeken, kunnen gewoon uitgevoerd worden. Uiteraard geldt dit ook werkzaamheden buiten het complex.
Wanneer u uit voorzorg een afspraak liever wilt uitstellen, dan hebben wij daar alle begrip voor en kunt u contact met ons opnemen.

Informatie

Zodra er iets veranderd in de huidige situatie en wij onze werkwijze (moeten) aanpassen, informeren wij u hierover vanzelfsprekend direct. Houd hiervoor onze website in de gaten!