Waardeer uw 'oude' armatuur op en plaats LED verlichting voor een langere levensduur

Lightly levert LED verlichting, ontworpen voor de opwaardering van een bestaand armatuur. Vrijwel alle armaturen die nog conventionele lichtbronnen hebben en in goede staat verkeren, kunnen worden voorzien van een LED lichtbron. Door deze ombouw krijgt uw armatuur een tweede leven. Wel de voordelen van LED verlichting ervaren, maar zonder ingrijpende esthetische wijzigingen én tegen lage kosten.

Wij geven u twee voorbeelden:

Voorbeeld 1

Portiekarmaturen zijn vaak voorzien van TL buisjes van 8 Watt. Door de bestaande voorschakeling te verwijderen en de TL buisjes om te wisselen voor de Lightly LED Tube van 4 Watt, die rechtstreeks aangesloten wordt op 230 volt, realiseert u een besparing van bijna 70 procent. Er is namelijk geen voorschakeling meer nodig, die ook zo’n 5 Watt gebruikt. Bovendien is de levensduur van de nieuwe LED lichtbron veel langer; deze gaat tot wel zes keer langer mee.

Voorbeeld 2

De verlichting in garages wordt vaak gerealiseerd door armaturen voorzien van TL buizen van 36 of 58 Watt. Lightly heeft in zijn assortiment LED T8 Tubes met een motion sensor. Die zorgt ervoor dat de LED Tube standaard brandt op 30 procent, pas bij benadering van het armatuur gaat de LED Tube naar 100 procent. In de ruststand van 30 procent gebruikt de LED Tube ongeveer 4,5 Watt. De besparing kan oplopen tot boven de 90 procent. 

Vrijblijvend gesprek

De medewerkers van Lightly hebben met name veel kennis in de vervangingsmarkt van conventionele lampen naar LED verlichting. Onze kennis van specifieke situaties bij verlichting, de toepassing van LED verlichting daarbij en de daaruit voortvloeiende energiebesparing, zorgt ervoor dat de bestaande armaturen nog jaren mee kunnen.

Nodig Lightly eens vrijblijvend uit en bespreek met ons de mogelijkheden om bestaande armaturen om te bouwen naar een tweede leven. Bel 055-3014512 of klik hier om naar de contactpagina te gaan.